Bureau Assistent Vacature

Het Prins Claus Fonds voor cultuur en ontwikkeling is opgericht in 1996 als eerbetoon aan Prins Claus voor zijn toewijding voor cultuur en ontwikkeling. Het Fonds gelooft dat cultuur een basisbehoefte is. Het Prins Claus Fonds steunt kunstenaars, kritische denkers en culturele organisaties op plaatsen waar vrijheid van culturele expressie is beperkt door conflict, armoede, onderdrukking, marginalisatie of taboes. Jaarlijks reikt het Fonds Prins Claus Prijzen uit aan individuen en organisaties voor hun uitmuntende prestaties op het gebied van cultuur en ontwikkeling. Het Fonds biedt ook eerste hulp aan cultureel erfgoed dat bedreigd wordt door natuurrampen of menselijk toedoen.

Het Prins Claus Fonds is op zoek naar een:

BUREAU ASSISTENT

Deze functie bestaat vnl. uit het verrichten van organisatorische en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de organisatie.

Tot de taken behoort o.a.:

-       behandelen van informatieverzoeken per telefoon en per email

-       beheer van de “inbox” van het Prins Claus Fonds

-       postverwerking en afhandelen van correspondentie

-       archivering, telefoonbehandeling en agendabeheer

-       het bestellen van kantoorartikelen en levensmiddelen

-       beheer van het pand

-       ontvangen van gasten

-       brede inzet rondom specifieke evenementen van het Prins Claus Fonds

 

Wij zoeken een communicatief vaardige, stressbestendige en efficiënte collega. Heeft aantoonbare praktische en organisatorische ervaring en kan veel ballen tegelijk in de lucht houden. Is pro-actief en flexibel en heeft een dienstverlenende instelling. Heeft een uitstekende beheersing van het Nederlands in woord en geschrift. Hij/zij spreekt Engels, en stimuleert het communicatieproces binnen de organisatie. Kennis en ervaring met IT strekt tot de aanbeveling.

 

De functie is vacant per direct t/m 31 december 2018 voor 36 uur per week (32 uur is bespreekbaar). Salarisindicatie is afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring € 1.756,- tot maximaal € 2.740,- bruto per maand (schaal 3).

Graag ontvangt het Prins Claus Fonds uw sollicitatie met motivatie en CV o.v.v. Bureau Assistent uiterlijk 7 september 2018 op [email protected] ter attentie van Adrienne Schneider.

Sollicitaties die na deze datum binnenkomen worden niet in behandeling genomen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.